Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki soruyu “Heidi” izleyenler bildi

Yayın tarihi: 22 Ocak 2022 Cumartesi 1:20 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2022 Cumartesi 1:20 pm

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ATV ekranlarında seyirci ile buluşan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında sorulan soru görenleri hayret içerisinde bıraktı. Sorulan sorunun cevabını ise ünlü çocuk kitabı, daha sonra da çizgi filmi yapılan Heidi’yi izleyenler bildi.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında 100 bin lira değerindeki 9. soru sosyal medyada gündem oldu. Kenan İmirzalıoğlu’nun yönettiği yarışmada, “1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim , gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?” sorusu soruldu.

Sorulan soru herkesin kafasını karıştırıken yarışmacı seçeneklerin hepsinin Avrupa ülkesi olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

“HEİDİ İZLEYENLER CEVABI BİLDİ”

Programda sorulan soru sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcıları İsviçreli yazar Johanna Spyri tarafından 1880 yılında yazılan ünlü çocuk kitabını hatırlayarak cevabın İsviçre olduğunu bildi. Heidi karakterinin sürekli çıplak ayak ile dolaşması cevap için ipucu taşıdı.

Camide “Açız” diye bağırdı!