Kim Kardashian ile NBA arasında iç çamaşırı sponsorluğu

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 10:52 am - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 10:52 am

ABD’li magazin yıldızı Kim Kardashian‘ın Skims adlı markası, NBA, WNBA ve USA Basketball’un resmi iç çamaşır sponsoru oldu.

NBA ve Kim Kardashian’ın Skims markası, Skims’i NBA, WNBA ve USA Basketball’un resmi iç çamaşırı ortağı yapacak uzun soluklu bir anlaşma imzaladı.

Gazete Oksijen’de yer alan habere göre pazartesi günü yapılan açıklamada iki marka NBA All=Star hafta sonu gibi ligin imza etkinliklerinde ve Aralık ayında sezon içi açılış turnuvasında işbirliği yapmayı planlıyor.

Ballon d’Or 2023’te ödüller sahiplerini buldu!

‘DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM’

SKIMS’in kurucu ortağı ve kreatif direktörü Kardashian yaptığı açıklamada, “SKIMS’in NBA ile ortaklığından inanılmaz gurur duyuyorum. SKIMS ve NBA birlikte moda ve spor aracılığıyla 7’den 70’e insanları birbirine bağlayacak ve ortaklığın gelişmesini görmeyi dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.

2019’daki ilk çıkışından bu yana Skims, body modelleri ve erkek şortlarından pijama ve eşofman altı gibi geniş yelpazede ürünleriyle dikkat çekiyor. NBA komiseri Adam Silver, bu önemli işbirliği sayesinde hem organizasyonun hem de SKIMS’in kendi taraftarlarıyla etkileşime geçebileceği tüm yeni yollara dikkat çekti.

Bu anlaşma NBA’in bu ay içinde yaptığı ikinci ortaklık duyurusu oldu. İki hafta önce lig, Peloton ile NBA League Pass abonesi olan üyelerinin maçları Peloton bisikletlerinde izleyebilmelerini sağlayan bir anlaşma yaptığını duyurmuştu. Nike, 2017 yılında ligin forma ve ürün ortağı olmuştu.

Meedo ile boşanan Şeyma Subaşı’nın kostümü gündem oldu