Kılıçdaroğlu’nun montajlı videosu oynamayınca Erdoğan sinirlendi: Küfür ettirmeyin

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 4:23 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 5:17 pm

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi'de Sultançiftliği Merkez Camii önünde miting düzenledi. Erdoğan, tane ile satılır hale gelen soğan ve patatesin fiyatının 'ahlaksızlar', 'cambazlar' ve 'terbiyesizler' tarafından yükseltildiğini iddia etti. Prompteri bozulan Erdoğan, sahnede Danışmanı Orhan Karakurt’u çağırarak teknik ekibe sitem etti. Erdoğan şunları dile getirdi:

"Ahlaksızlar, terbiyesizler domatesi, patatesi soğanı 15 liraya 20 liraya çıkardılar. Marketlerde 7,5 liraya düştü. Bak nereden nereye geldi? Bu ne demek biliyor musunuz? Şu seçimden sonra sıkıysa bunlar bu oyunları yapsın. Hepsi soluğu nerede alacak biliyor musunuz? Yargıda alacak.

“BANA KÜFÜR ETTİRMEYİN”

Erdoğan, konuşmasının bir kısmında prompter bozulunca sinirlendi. Danışmanı Orhan Karakurt’u yanına çağıran Erdoğan, “Ya Orhan, bunlar manyak mıdır nedir? Mahvolduk. Bana küfür ettirmeyin"


" />

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na yönelik montajlı videoyu oynatmak istedi. Video oynamayınca Erdoğan, sinirlendi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi’de Sultançiftliği Merkez Camii önünde miting düzenledi. Erdoğan, tane ile satılır hale gelen soğan ve patatesin fiyatının ‘ahlaksızlar’, ‘cambazlar’ ve ‘terbiyesizler’ tarafından yükseltildiğini iddia etti.

Erdoğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısına PKK’lı Murat Karayılan’ın montajladığı videoyu oynatmak istedi. Video oynamayınca  Erdoğan,  danışmanı Orhan Karakurt’u yanına çağırdı. ‘Video icabında geri alınacak’ diyen Erdoğan, “Ya Orhan, bunlar manyak mıdır nedir? Mahvolduk. Bana küfür ettirmeyin” dedi. Karakurt, yeni teknik ekiple ilgili bir problem olduğunu söyledi.

Teyit.org Erdoğan’ın PKK’lı Murat Karayılanlı videosunun montaj olduğunu doğruladı

KAFTANCIOĞLU: SAKİN OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan’ın sinirlendiği anları paylaştı. Kaftancıoğlu, Twitter paylaşımına Sertab Erener’in Sakin Ol şarkısını sözlerini ve youtube linkini paylaştı.

Kafrancıoğlu’nun paylaşımı şöyle: