Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Şafak’a ‘Peker’ yanıtı: Trol ürünü

Yayın tarihi: 19 Haziran 2021 Cumartesi 12:17 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2021 Cumartesi 1:05 pm

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker’le fotoğrafını yan yana kullanıp ‘Peker’e özendi’ başlığı atan Yeni Şafak’a “Bakın bu da başka bir trol zekâsı ürünü” diye tepki gösterdi.

AKP yandaşı Yeni Şafak gazetesi, bugünkü manşetinde suç örgütü lideri Sedat Peker, üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun geçen günlerde sosyal medya hesabından yayımladığı videoyu konu alan gazete, Kılıçdaroğlu ile Peker’in fotoğrafı yan yana kullandı, ‘Peker’e özendi’ başlığını attı.

Haberde, “Suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube’da yayınladığı videolar üzerinden ‘siyasi mühendislik ve iktidar’ hesapları yapan Kılıçdaroğlu artık Peker’e de özenmeye başladı” ifadeleri kullanıldı. Haberde, “Peker gibi gece yarısı video yayınlayan Kılıçdaroğlu, savcıları, hükümeti hatta tüm AK Partili vatandaşları tehdit ediyor” denildi.

“TROLL ALGILARINI YEMEYİN SAKIN”

Yeni Şafak’ın bu manşetine Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Bakın bu da başka bir trol zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler. Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Trol algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım.”

Yeni Şafak, Sedat Peker üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı