Kılıçdaroğlu’ndan sonra İmamoğlu da çelik yelek giydi!

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 7:59 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 8:46 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın Millet İttifakı mitinglerinde suikast düzenleneceği iddiasını gündeme getirmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’da Ankara mitingine çelik yelek giyerek çıktı. Kılıçdaroğlu’da Samsun mitingi’ne çelik yelek giyerek çıkmıştı.

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine gidecek. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimden önceki son mitinglerini Samsun ve Ankara’da düzenliyor. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın Kılıçdaroğlu’na suikast düzenleneceğine yönelik iddialarından sonra Millet İttifakı’nın Samsun ve Ankara mitinglerinde geniş önlemler alındı. Samsun mitingine Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çelik yelekle çıkmıştı. Ankara Mitingine ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Ekrem İmamoğlu çelik yelek giyerek çıktı.

Suikast iddiasına karşı Samsun’da sıkı güvenlik! Kılıçdaroğlu’na çelik yelek korumalara uzun namlulu tüfek

NE OLMUŞTU?

Samsun mitingi öncesi Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast düzenleneceği yönünde iddialar gündeme geldi. İddiaların ardından Samsun mitinginde, Kılıçdaroğlu’nun  sahne üzerindeki polis korumalarının sayısı 4’e yükseltildi ve  uzun namlulu tüfek verildi. Kılıçdaroğlu’nun arkasında bekleyen özel korumaları da hazır tetikte bekledi. Sahnede konuşma yapan Kılıçdaroğlu’na da çelik yelek giydirildiği görüldü.