Kılıçdaroğlu’ndan MYK üyelerine: Bütçede olmayan yardımlara başladılar, halkı bilinçlendirin

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 8:53 am - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 8:53 am

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MYK toplantısında “Seçim yatırımları için yine bütçede olmayan yardımlara başladılar. Hep sahada olun. Ve bu konuda halkı bilinçlendirin. Sıkıntıları anlatın” dediği öğrenildi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), önceki gün toplandı. Toplantıda yerel seçimler yaşanan ekonomik gelişmeler üzerinden ele alındı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, MYK üyelerinin toplantıda kışın ekonomide daha büyük zorluklar yaşanacağına yönelik değerlendirmeler yaptığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da “Seçim yatırımları için yine bütçede olmayan yardımlara başladılar. Hep sahada olun. Ve bu konuda halkı bilinçlendirin. Sıkıntıları anlatın” dediği öğrenildi.

Öte yandan toplantıda CHP’nin seçim sonrası başlayan yenilenme süreci kapsamında yapılan tüzük çalışmalarının da ele alındığı belirtildi.

Partililerden 10 Eylül’e kadar tüzükle ilgili görüşlerin toplanacağı aktarılırken, ondan sonraki süreçte toplanan görüşlerden bir taslak metin hazırlanacağı, bu metni de kamuoyuyla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaşacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu’ndan Barış Pehlivan tepkisi