Ağırel: İmamoğlu ve işletme sahibi ile görüştüm

Yayın tarihi: 25 Ocak 2022 Salı 2:06 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2022 Salı 5:27 pm

İstanbul’da kar yağışının etkili olduğu ve birçok vatandaşın yolda kaldığı saatte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer’de bir balıkçıda olduğu iddia edildi. İşletme sahibi olayı TELE 1’e yalanladı. Fakat daha sonra İmamoğlu’nun geldiğini söyledi.

İstanbul’a kar yağışı başladığı andan itibaren AKOM’da çalışmalara başlayan İmamoğlu’nu dün gece troller hedef oldu. İmamoğlu’nun kar yağışı başladığında balıkçıda olduğu iddiasını ortaya atan sosyal medya trolleri, İmamoğlu’nun balıkçıya kar küreme araçları ile gittiğini söyledi.

Fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından TELE 1 işletme sahibine ulaştı ve iddiayı sordu. İşletme sahibi dün işletmenin kapalı olduğunu ve İmamoğlu’nun gelmediğini söyledi. Fakat aynı işletme sahibi daha sonra gazeteci Murat Ağırel’e yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun işletmeye gittiğini söyledi.

Ağırel’in sosyal medya paylaşımları şöyle:

“Ekrem İmamoğlu’nun bir balıkçıda görüntüleri paylaşıldı. İşletme yetkililerinin fotoğrafı yalanladığı iddia edildi.

İşletme sahibi ve Sayın İmamoğlu ile görüştüm.

Olay doğru.

Ekrem Bey saat 18’de oradaymış. Saat 19’da da AKOM’a gitmek için çıkmış. 2-İmamoğlu’nun lokantada bulunduğu bölüm işletme sahibinin kendi özel misafirlerini ağırladığı bir yer.

Rezervasyon günler öncesinden yapılmış.

Normalde kimse yok. Ancak ne olduysa o anda bazı kişiler orada bulunmuş ve fotoğraflar çekilip servis edilmiş. 3-Kar yoğunlaşınca da kalkıp hemen AKOM’a geçmiş.

Büyütülen olay aslında bu.

İBB tüm birimleri ile Kar nedeniyle meydana gelen aksaklıkları gayet başarılı yönetmiştir.

Önemli olan durum budur.”

AKP’li Betül Sayan’ın ‘İmamoğlu’ yalanına tepki yağdı