Kılıçdaroğlu’ndan Anneler Günü paylaşımı! “14 Mayıs’ta yalnızca cumhurbaşkanımızı değil yavrumun geleceğini de seçeceğim”

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 12:58 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 12:58 am

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan Anneler Günü temalı bir video paylaştı. Videoda bir anne seçim günüyle kesişen Anneler Günü ile ilgili, “14 Mayıs’ta yalnızca cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Yavrumun, gözümün nurunun geleceğini seçeceğim” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımına, “#AnnelerSeçecek” notunu ekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘Gerçekler’!

Anneler Günü temalı Kılıçdaroğlu’nun videosunda konuşan bir anne şu ifadeleri kullandı:

“14 Mayıs’ta yalnızca cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Yavrumun, gözümün nurunun geleceğini seçeceğim. Diğer tüm çocuklarla eşit şartlarda, ezilip büzülmeden, küçümsenip dışlanmadan dimdik durmasını seçeceğim. Adil bir dünyada, korunup kollandığı, şiddetin ve öfkenin onda dokunamadığı bir hayat seçeceğim. Okuluyla ilgili içimin hep rahat olduğu bir sistemi seçeceğim.

Yavrum, bu anneler gününde bana ne hediye alacaksın diye düşünme. Çünkü bu anneler gününde sana hediyeni ben vereceğim, geleceğini. Hayat karşına iyi insanlar çıakrsın yavrum”