Kılıçdaroğlu’na suikast iddiası! Yanardağ: Ülkede kaos yaratarak karanlık bir dönemin kapısı mı açılmak isteniyor?

Yayın tarihi: 2 Aralık 2020 Çarşamba 5:34 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba 5:49 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast iddiasını, 18 Dakika programında gündeme getirdi. Yandaş ve Fethullahçı gazeteciler arasında dikkatlerden kaçan bir tartışmaya işaret eden Yanardağ, “olası bir suikast girişiminin cemaate, iktidara ya da Alaattin Çakıcı’nın üzerine yüklenebileceği, ülkede kaos yaratmaya yönelik” kirli bir tezgah kurulmaya çalışıldığını söyledi..

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdidinin, daha büyük bir tertibin, ülkeyi kaosa sürükleyecek bir karanlık girişimin parçası olabileceği iddiasını TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ gündeme getirdi.

İmamoğlu’na suikast ihbarı

YANDAŞ YAZAR AÇIK AÇIK YAZDI

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 28 kasım tarihli yazısında suikast tertibini köşesinde açık açık yazdı..

FETÖ’cü kripto kamikazelerden biri tıpkı Karlov suikastındaki gibi bu kez Kemal Kılıçdaroğlu’na tetiği doğrultacak. Ama faili meçhul suikastın ardından suçlanacak kişi iktidardaki Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yakını olduğu tescilli Alaattin Çakıcı olacak.

Uğur, yazısında FETÖ’nün yapacağı suikastın, Bahçeli’nin sahip çıktığı Alaattin Çakıcı üzerinden iktidara yükleneceğini iddia etti.

Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı gazeteciler ve yayın organlarından, bu iddialara anında yanıt geldi. 15 temmuz darbe girişiminin ardından Amerika’ya kaçan Adem Yavuz Arslan bunlardan biri. Arslan, Fuat Uğur’un yazısını değerlendirdi ve tam tersine iktidar çevrelerinin böyle bir girişimde bulunacağı ve suçu cemaate yıkacaklarını iddia etti.

Fuat uğur yazısında, suikastın mutlaka gerçekleşeceğini de ima ederek, Kılıçdaroğlu için “yürüyen ölü adam” deyimini de kullandı. Dönek solcu, eski TKP’li Uğur, suikastın ardından Ekrem İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nun yerine geçeceğini de iddia etti.

SON DAKİKA! Soylu’dan İmamoğlu hakkında yapılan suikast ihbarıyla ilgili açıklama

YANARDAĞ: ÇAKICI’NIN DA TEZGAHI FARK ETMESİ GEREKİYOR

Yanardağ bir uyarı daha yaparak, “Alaattin Çakıcı’nın da düzenlenen tezgahı fark etmesi gerekiyor” dedi.