Kılıçdaroğlu video yayınladı: İster sevin ister sevmeyin ama herkese yayın!

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma 8:43 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 Cuma 9:07 pm

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, EYT’de hakkını alamayan herkesin hakkını vereceğini belirterek, “Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın” dedi.

Türkiye gözünü 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur Oylaması’na çevirmişken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini sıralayama devam ediyor.

“VİCDANINA GÜVENDİĞİM HALKI VAR”

Sosyal medya hesabından EYT uygulamasında hakkını alamayan yurttaşlara seslenen bir video yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu videoyu şu notla paylaştı:

“Erdoğan’ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın. EYT’den hakkını alamayanların ve sebebi ne olursa olsun bu ülkede mağduriyet yaşayan kim varsa hakkını geri vereceğim!”

BTK’YA SMS ENGELİ TEPKİSİ

Bakanlar her gün atarken Kılıçdaroğlu’nun SMS’ine yasak geldi

Kılıçdaroğlu videoda, gönderdiği SMS’lerini engelleyen BTK’ya tepki gösterdi. Engellenen SMS’deki içeriği de okuyan Kılıçdaroğlu, videoyu izleyen herkese bu videoyu telefon rehberinde kayıtlı olan herkese gönderme çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili halkım, meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargoyla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bu duvarı aşmak için bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik. Ancak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yani BTK bu kısa mesajımızı engelledi. Halkımızla buluşmamıza size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim: ‘EYT’deki çifte standart son bulacak. 8 Eylül 1999’da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama bir gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT’deki bu adaletsizliği bitireceğim: Vatanını seven sandığa gelsin.’ Şimdi bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var: Sevgili halkım, bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saray’a ve Saray aparatı kurum yöneticilerine inat tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın, birleşe birleşe kazanacağız.”

 

Kemal Kılıçdaroğlu seçmeni sandığa çağırdı: Senin oyun onun boyunu aşacak