Kemal Kılıçdaroğlu seçmeni sandığa çağırdı: Senin oyun onun boyunu aşacak

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma 8:28 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 12:40 am

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmeni sandığa çağırarak, “ Senin oyun onun boyunu aşacak” dedi.

Türkiye gözünü 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur Oylaması’na çevirirken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçmeni sandığa daveti sürüyor.

“ŞİMDİ TÜRKİYE’Yİ GERİ ALACAKSIN”

Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 Yerel Seçimleri’nde uzun yıllar sonra İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin kazanıldığını; Adana, Antalya ve Mersin büyükşehir belediyelerinin de geri kazanıldığını hatırlatarak bu seçimlerde de halka kendi oylarıyla Türkiye’yi geri kazanma çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu videoda, “Dört yıl önce el ele sandığa gittik. Senin oyun O’nun oyununu bozdu. Yıllar sonra İstanbul senin oldu. Ankara senin… İzmir, Aydın, Muğla, Tekirdağ, Hatay, Eskişehir’le omuz omuza verdin. Antalya, Mersin, Adana’yı geri aldın. Tarih yazdın. Şimdi Türiye’yi geri alacaksın. Seninle baş edemez. Kalk ayağa, üşenme, olmaz deme, yine çalarlar deme. Senin oyun onun boyunu aşacak. Sen ayağa kalktıkça onu korku basacak. Ayağa kalk Türkiye’m. Bir adım kaldı. İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız. Vatanını seven sandığa gelsin” ifadelerini kullandı.

“GERÇEKTEN İSTERSEN BU ÇUKURDAN HEP BİRLİKTE ÇIKARIZ”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Sen gerçekten istersen eğer, bu karanlık çukurdan hep birlikte çıkarız” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Tüm baskılara, tüm yasaklara, tüm karartmalara rağmen, eğer sen istersen bunu başarırız. Sen gerçekten istersen eğer, bu karanlık çukurdan hep birlikte çıkarız. Görüşü, yaşam biçimi ne olursa olsun; tüm insanlarımıza sesleniyorum. Bu son çıkıştır. Vatanını seven sandığa gelsin!”

Bakanlar her gün atarken Kılıçdaroğlu’nun SMS’ine yasak geldi