Kılıçdaroğlu Ülkü Ocakları’nın eski yöneticileriyle bir araya gelecek

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2023 Salı 1:32 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2023 Salı 2:49 am

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da eski ülkü ocakları başkanları ile bir araya gelecek.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çarşamba (24 Mayıs) Ankara’da yaklaşık bin kişilik “milliyetçi” bir topluluğa hitap etmeye hazırlanıyor. Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde saat 14.00’te başlayacak toplantıya çeşitli illerden eski ülkü ocakları başkanlarının ve yöneticilerinin katılması bekleniyor.

TERÖR İDDİALARINA YANIT VERECEK

Kılıçdaroğlu’nun “terörle iş birliği” suçlamalarına yanıt vereceği toplantıda aynı zamanda eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile eski MHP Ankara İl Yöneticisi Ramazan Kubat da konuşma yapacak. T24’ün haberine göre; CHP’li kaynaklar, toplantıda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a oy vermiş isimlerin de bulunacağına dikkati çekti.

Eski Ülkü Ocakları başkanı: İlk seçimi Kılıçdaroğlu kazandı, değişime ihtiyaç var

KUBAT’TAN MİLLİYETÇİLERE ÇAĞRI

Bu arada sosyal medya hesabından açıklama yapan Kubat, milliyetçilere Kılıçdaroğlu’na oy verme çağrısında bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

“Türk’ün sinesinden gelen Oğuz’un Beğdili boyundan olan Türk’ün öz be öz evladı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme günüdür. İsteğim ve dileğim odur ki Türk milliyetçiliğinin ve Türk evlatlarının sarsılmaz desteğiyle bundan gayrı Türk’ü Türk yönetsin, ne mutlu Türk’üm diyene.”

 

Erdoğan’ın ‘montaj’ itirafına Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt: Montajcı sahtekar