Özdağ: Kılıçdaroğlu yarın 11’e kadar cevabını iletecek

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 7:27 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 9:38 pm

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Ahlatlıbel’de görüştü. Kılıçdaroğlu’na mutabakat metni sunduğunu açıklayan Özdağ, Millet İttifakı’nın kararını beklediğini belirtti.

İki gün önce bir araya gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün saat 18.30’da Ankara’da Ahlatlıbel Parkı’ndan görüştü.

Özdağ, ittifaklarının cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklamasının ardından, Kılıçdaroğlu’yla yaptığı bu görüşmede aldıkları kararı açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Özdağ Kılıçdaroğlu’na bir mutabakat metni sunduğunu açıklayarak “Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakı’nın umarım olumlu cevabını iletecek” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Oğan’ın Erdoğan desteğine ilk yorum! “Kimse kimseyi kandıramayacak”

‘UMARIM MİLLET İTTİFAKI’NIN OLUMLU CEVABINI İLETECEK’

Özdağ görüşmeye ilişkin Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi’nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim.”

Özdağ kararını yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde açıklayacak.

İkili 19 Mayıs’ta da görüşmüştü.

Sinan Oğan domuz bağını seçti!

AKP’Lİ NUMAN KURTULMUŞ’LA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Özdağ bugün öğlen partisinin genel merkezinde AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüşmüştü.

Kurtulmuş “Oldukça verimli bir görüşme yaptık” derken, Özdağ “Faydalı bir görüşme oldu. Arkadaşlarımızla bu görüşmenin sonuçları konusunda bir değerlendirmeyi divanda yapacağız. Numan Bey de sanırım bazı değerlendirmeler yapacak, daha sonra sonuçları tekrar değerlendirme imkanımız olacak” değerlendirmesini yapmıştı.

Kılıçdaroğlu ise bugün ATA İttifakı’nın eski bileşenlerinden Adalet Partisi’nin Genel Başkanı Vecdet Öz’ü ziyaret etmişti.

Sinan Oğan’a tepki yağıyor! “Cehenneme odun taşımayı seçti”

Adalet Partisi lideri Öz’den Sinan Oğan’a: Herkes kendine yakışanı yaptı

Sinan Oğan tükürdüğünü yaladı! “HÜDA PAR ile Türk milliyetçileri nasıl yan yana gelir”