Kılıçdaroğlu’ndan kurşunlanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na ziyaret

Yayın tarihi: 31 Mart 2023 Cuma 5:06 pm - Güncelleme: 31 Mart 2023 Cuma 6:29 pm

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu silahlı saldırı düzenlenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ediyor. Kılıçdaroğlu’nu Akşener ve İmamoğlu karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün gece, silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesinde il başkanlığına birlikte geldi ve Kılıçdaroğlu’nu birlikte karşıladı.

Meral Akşener ve İmamoğlu ile birlikte il binasına gitmiş, Gelecek partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da il başkanlığına gelerek Akşener ile görüşmüştü.

Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası şunları söyledi:

Siyasette kullanılan tehdit dilinin hangi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte görüyoruz. Devleti yöneten kişinin kullandığı dile özen göstermesi lazım. Tehditle şantajla siyaset yapılmaz. Akşener’e hiç yapılmaz. Akşener, siyasette birikimli, deneyimli hiçbir şantaja boyun eğmeyecek bir liderdir. Kendisine parti arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Ayrıca silahı kullanan kişi yakalandığı için polise teşekkür ediyorum.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı! Akşener Erdoğan’ı işaret etti