Kılıçdaroğlu ile Özgür Çelik arasında ilk temas gerçekleşti

Yayın tarihi: 9 Ekim 2023 Pazartesi 6:54 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi 6:54 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin yeni İstanbul il başkanı seçilen Özgür Çelik’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, MYK toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Akın, İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında, kongrenin ardından ilk temasın bugün gerçekleştiğini duyurdu.

Akın, “Kılıçdaroğlu, Özgür Çelik’i tebrik etmek için aradı mı?” sorusuna, “Diğer illerimizde olduğu gibi İstanbul’da da bir demokrasi şöleni yaşandı ve CHP’yi diğer partilerden ayıran temel nokta da budur. Yarışan iki aday da partimizin kültürünü özümsemiş kişilerdir. Seçilen İl Başkanımız Özgür Çelik ve yönetimine de başarılar diliyoruz. Bundan sonra omuz omuza, yerel seçimler için birlikte çalışarak büyük bir zafer kazanacağız. İstanbul İl Başkanımız bugün, Sayın Genel Başkanımızı aradı ve mazbatayı aldıktan sonra Genel Merkezimize gelerek Genel Başkanımızı ziyaret edeceğini söyledi” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkan adayı Özgür Çelik’ten ‘kararlılık’ mesajı