Kılıçdaroğlu faturasını neden ödemeyeceğini bir kez daha anlattı

Yayın tarihi: 15 Şubat 2022 Salı 11:38 pm - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 11:38 pm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturası ödememe kararını bir kez daha yineleyerek “Ben ödemeyeceğim dedikçe, ‘beşli çeteleri’ savunmak için kendilerini paraladılar. İstediğiniz kadar ortalığı velveleye verin, zamlarınızı geri aldıracağım” dedi.

Diyarbakır’da esnaf ışık kapattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında yaptğı konuşmanın bir bölümünü içeren videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Ben ödemeyeceğim dedikçe, beşli çeteleri savunmak için kendilerini paraladılar. İstediğiniz kadar ortalığı velveleye verin, zamlarınızı geri aldıracağım” notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Niye ödemeyeceğim dedim. Şunu için: elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. Geniş kitlelere duyurmam lazım. O nedenle ‘ödemeyeceğim’ dedim ve ödemeyeceğim de zaten. Çünkü elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın, sesini çıkaracağı bir alan bırakmadılar. Fakir elektrik faturasını ödeyemiyor. Kim bunların sesi olacak? Kim bunların sözcüsü olacak? Hemen dediler, ‘Efendim elektriği derhal kesin, Kılıçdaroğlu donsun.’ Siz, beni donmakla mı korkutuyorsunuz? Sizin feriştahınız gelse ben mücadele ederim.”

Kılıçdaroğlu: Düne kadar ‘şerefsiz’ dedikleri kişilere şimdi el ayak öpmeye gidiyorlar