Kılıçdaroğlu, Diyarbakır programını iptal etti

Yayın tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 7:44 am - Güncelleme: 10 Aralık 2021 Cuma 7:56 am

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü (10 Aralık) Diyarbakır programı programını iptal etti. Danışmanı ‘suikast’ iddiaları yalanladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün (10 Aralık) Diyarbakır’da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından temsilciler ile bir araya gelmesi bekleniyordu. Kılıçdaroğlu’nun programı ertelendi.

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre, geniş kapsamlı olmayan ziyaretin ileri tarihe ertelenmesine, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki bir görüşmesi ve katılması gereken bir program neden olduğunu açıklandı.

“SUİKAST İDDİALARI ASPARAGAS”

Öte yandan sosyal medyada yayılan ‘suikast ihbarı‘ iddialarını da yalanlayan Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Deniz Demir, iddiaların asparagas olduğunu belirtti. Demir, “Diyarbakır ziyareti geniş kapsamlı değildi. Genel başkanımız Ankara’da bir programa katılmak durumunda. Fakat ilerleyen tarihte Diyarbakır’a geniş kapsamlı bir ziyaret düzenlenecek” diye konuştu.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer ise Kılıçdaroğlu’nun kısa programına katılmak isteyen çok sayıda yurttaş ve STK olduğunu ve bu nedenle programın ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu: Gün gelecek bu devlet Emine Şenyaşar ile de helalleşecek

Kılıçdaroğlu: 84 milyonu Londra’daki bir avuç çeteden kurtaracağız

Kılıçdaroğlu’ndan ‘asgari ücret’ tepkisi: TÜİK’e bildiğim için gittim

Kılıçdaroğlu güçlenirken Erdoğan zayıflıyor