Kıbrıslı DJ’den deprem farkındalığı! Gelirini depremzedelere bağışlayacak

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 12:41 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 12:45 pm

KKTC’de yaşayan Ali Şonya isimli DJ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören depremzedeler için bir farkındalığa imza attı. Şonya, ‘Earthquake’ isimli parçasından 5 yıl boyunca elde edeceği tüm gelirleri AFAD, AHBAP ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlayacağını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaşayan Ali Şonya isimli DJ, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler ile ilgili bir farkındalığa imza attı.

Tekno müzik türünde eserler üreten DJ, ‘Earthquake’ isimli parçasını yayınladı. Şonya, parçasından 5 yıl boyunca elde edeceği gelirlerin tümünü; AFAD, AHBAP ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlayacağını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan DJ, şunları söyledi:

“Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve büyük anlam ifade eden projemin son adımını tamamlamış bulunmaktayım. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. İlk yayınladığım şarkı olan ‘Earthquake’ isimli parçamın YouTube, Spotify, Apple Music ve/veya diğer tüm platformlardan elde edeceğim geliri 5 yıl boyunca Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, AFAD ve AHBAP derneklerine bağışlayacağım için bir sanatçı olarak çok gurulu ve mutluyum. Ayrıca şarkıya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederim, her desteğiniz önemli. Birlikte daha güçlüyüz”

Kaynak: TELE1