Kerem Bürsin’den Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz ilişkisi hakkında açıklama!

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 12:24 pm - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 12:24 pm

Oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün bir restoran çıkışı objektiflere yansıdı. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın ilişkisi hakkında konuşan Bürsin, “Artık beni bu olaya karıştırmayın” diyerek muhabirlere sitemde bulundu.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün bir restorandan çıkarken görüntülendi. Mekan çıkışı görüntülenen Bürsin, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez birlikte röportaj verdi

SİTEM ETTİ

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın aşk yaşamasıyla ilgili sorulardan sıkıldığını dile getiren Bürsin, “Artık beni bu olaya karıştırmayın” diyerek sitem etti.

“BENİ BU OLAYA KARIŞTIRMAYIN”

Bürsin, muhabirlerin “Cem Yılmaz sizin ‘Mutluluklar dilerim’ açıklamanızdan sonra ‘Bir bu eksikti’ ifadelerini kullandı. Buna ne diyeceksiniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Ben bu konuda diyeceğimi dedim zaten. ‘Herkes mutlu olsun’ dedim. Sizden ricam beni bu olaya daha da bulaştırmayın.

“HERKES MUTLU OLSUN”

Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı için, “O konulara girmek istemiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Herkes mutlu olsun. Diyeceğim bu kadar” ifadelerini kullanmıştı. Cem Yılmaz ise Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisi hakkında çıkan haberleri yaptığı esprili bir paylaşımla eleştirmişti.

 

CEM’DEN KEREM’E GÖNDERME

Yılmaz, “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” notuyla Birleşmiş Milletler’in logosunun da yer aldığı “Bizim için sorun yok, yeter ki mutlu olsunlar” açıklamasını paylaşmıştı. Cem Yılmaz’ın bu paylaşımı Kerem Bürsin’e ‘gönderme’ olarak algılanmıştı.

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Kerem Bürsin’e gönderme