Kenan İmirzalıoğlu’ndan yarışmacıya: Bu konuda saygı duymayacağım sana kusura bakma

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 8:54 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 8:54 pm

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster‘in yeni bölümündeki konuğu Cemre Cansın Ceyhan, yarışmaya damga vurdu.

20 yaşında ve üniversite öğrencisi olan Cemre Cansın Ceyhan, konuşmalarıyla sosyal medyada olay oldu. Bursa Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan okuyan Cemre Cansın Ceyhan, ilk dört soruyu joker kullanarak geçmeyi başardı. Cemre Cansın Ceyhan, ilk soruların ardından “Bunlar zeka seviyeme uygun sorular olmuş” yorumunda bulundu.

“BEN BOŞ GELDİM BOŞ GİDİYORUM”

Hayatta bir hedefinin olmadığını ifade eden Cansın “Aşırı dengesiz biriyim, buraya niye geldim bilmiyorum. Doğduğum günden beri karmakarışık duygular içindeyim . Hayatın anlamını arıyorum, dengesiz olduğum için sürekli şehir ve okul da değiştiriyorum. Önce Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde ardından ise Giresun Üniversitesi’nde okudum ancak bıraktım. Şimdi de Bursa’dayım. Ben boş geldim boş gidiyorum, ne istediğimi bilmiyorum, yaprak gibi sürükleniyorum. Hayatta hiçbir hedefim yok. Ne kariyer anlamında ne de burada. Jokerleri bile bilmiyorum” dedi. Kenan İmirzalıoğlu’na başrolünde oynadığı Ezel dizisiyle de örnek veren Cansın “Ezel gibi Ömer gibi kazık yiye yiye yaşadım. Şimdi de buradayım” ifadelerini kullandı.

“KABULLENMİYORUM”

Kenan İmirzalıoğlu ise genç yarışmacının kendisine bu denli eleştirmesine dayanamayarak, “20 yaşında bir insanın kendinden umudu kesmiş olmasını kabullenemiyorum. Bu konuda saygı duymayacağım sana kusura bakma” ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki soruyu “Heidi” izleyenler bildi