Kemal Özkiraz: Kılıçdaroğlu öne geçince mahallemizin televizyonları anketlerimize ambargo uyguladı

Yayın tarihi: 14 Eylül 2022 Çarşamba 12:20 am - Güncelleme: 14 Eylül 2022 Çarşamba 12:29 am

TELE1’de Merdan Yanardağ’ın sunduğu Gündem Özel programına katılan Avrasya Araştırma’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özkiraz, anketlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanmaya başladığı andan itibaren ‘Bizim mahallenin televizyonları’ olarak adlandırdığı kanallardan Avrasya Araştırma’ya ambargo uygulandığını açıkladı.

TELE1 ekrranlarında yayınlanan ve TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın sunduğu Gündem Özel Programına konuk olan Avrasya Araştırma’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özkiraz yayınladıkları anketlerde Kılıçdaroğlu’nun kazanabilir durumda olduğu andan itibaren ‘Bizim mahallenin televizyonları’ diye adlandırdığı kanallardan ambargo yediklerini açıkladı.

“NE ZAMAN KILIÇDAROĞLU ÖNE GEÇTİ AMBARGO YEDİK”

Kemal Özkiraz’ın açıklamaları şöyle:

“Bizim anketlerimizde ne zaman Kemal Kılıçdaroğlu kazanabilir hale geldi, kendi mahallemizin televizyonlarından ambargo yemeye başladık. Avrasya Araştırma’nın anketini yayınlamayanlar. Hiç adı sanı duyulmamış partilerin yüzde ikilerde üçlerde göründüğü anketlere 3 saat program yapıyorlar. Bir tane yandaş firma uydurduğu ikinci bir markayla anket yayınlıyor o anketi yayınlıyor televizyonlar. CHP’yi dövüyorlar bizi yayınlamıyorlar. Geçtiğimiz seçimde Aydın’ı, Muğla’yı AKP alacak diyen anketleri yayınlıyorlar 30 Büyükşehir’in 30’unu da bilen Avrasya’nın anketlerini yayınlamıyorlar”