En acı tesadüf! Kazaya yardım etmeye gitti, abisi olduğunu gördü

Yayın tarihi: 29 Aralık 2023 Cuma 10:02 am - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 10:02 am

Kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Feridun Kaplaner’in cenazesi ailesine teslim edilirken olayla ilgili acı bir tesadüfün yaşandığı ortaya çıktı.

Kaza, dün İkitelli Süleyman Demirel Bulvarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 34 DRC 527 plakalı kamyon şoförü bulvarda seyir halindeyken motokurye Feridun Kaplaner aracın sağından geçmeye çalıştı. Bu sırada kamyon motokuryeye çarptı. Kurye Kaplaner olay yerinde hayatını kaybetti.

KAMYON ŞOFÖRÜ TESLİM OLDU

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Kaplaner’in cenazesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından gerekli incelemelerin yapılması için Kaplaner’in cenazesi akşam saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerinden kaçan kamyon şoförünün ise polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden motokurye Feridun Kaplaner’in cenazesi bugün Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemelerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Kaplaner’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderildi.

Kurye Zeynep Demir son yolculuğuna uğurlandı

“YOLDAN GEÇERKEN ABİMİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM”

Feridun Kaplaner’in kardeşi İsmail Kaplaner, “Son zamanlarda kuryelere iş yerlerinde yapılan gerek iş saati olarak gerek başka şeyler olsun, bu yüzden birçok arkadaşımız ölüyor. Adalet yerini bulmuyor, çarpan adam bir iki sene yatıp çıkıyor. Olan ölene oluyor. Ölenlerin arkasında çocukları kalıyor. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Ben de kardeşimi kaybettim. Geride iki yeğenim yetim kaldı. Kazayı ben tesadüfen öğrendim. O yoldan geçiyordum ve kazaya denk geldim. Kazayı görüp, yardım etmek amacıyla olay yerine gittim. Bir baktım ağabeyim yerde yatıyor. İnsanın ciğeri yanıyor. Bu acı tarif edilemez. Ateş düştüğü yeri yakar” diye konuştu.

(DHA)

Kaynak: DHA