Kazakistan’da akran zorbalığı! Arkadaşlarını yere devirip üzerinde zıpladılar

Yayın tarihi: 1 Mart 2024 Cuma 8:23 pm - Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma 8:23 pm

Kazakistan’daki bir kreşte bir öğrenci arkadaşını yere devirirken diğer öğrenci yerde olan arkadaşını yumruklayıp üzerinde zıpladı.

Kazakistan’da öğretmenin öğrenciler için yemek almaya gittiği sırada bir kreşte akıl almaz bir akran zorbalığı örneği yaşandı.

Bir öğrenci arkadaşını yere devirirken başka bir çocuğun da yerde duran çocuğu yumrukladığı ve üzerinde zıpladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

EBEVEYNLER BAKICI ALINMASINI İSTEMİŞ

Kreşte öğrencilerden birinin annesi yerel basına yaptığı açıklamada, kreşte bir yıldır bakıcı bulunmadığını, kreş müdürünün ebeveynlerin bakıcı alınmasını talep etmesine rağmen herhangi bir önlem almadığını belirtti. Anne, darp edilen çocuğun beyin sarsıntısı geçirdiğini, vücudunda morluklar oluştuğunu ve hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Kazakistan Çocuk Hakları Komiseri Dinara Zakiyeva, yaptığı açıklamada çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Almatı Valiliği Eğitim İdaresi kreş müdürü ve öğretmene disiplin cezası verildiğini açıkladı.

(İHA)

Lisede akran zorbalığı! Kimse ayırmadı

Kazakistan’daki bir kreşte bir öğrenci arkadaşını yere devirirken diğer öğrenci yerde olan arkadaşını yumruklayıp üzerinde zıpladı.

Kaynak: TELE1