Kazada arkadaşını kaybeden Ceyhun Fersoy’dan duygusal paylaşım

Yayın tarihi: 22 Kasım 2022 Salı 9:10 am - Güncelleme: 22 Kasım 2022 Salı 9:33 am

Amasya’da oyuncuları taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Tolga Güleryüz’ün arkadaşları acılarını sosyal medyadan paylaştı. Aynı kazada yaralanan Ceyhun Fersoy’un paylaşımı duygulandırdı.

‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden tiyatro ekibini minibüsün kaza yapması sonucunda Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza esnasında araçta olan oyuncu Ceyhun Fersoy, arkadaşı Tolga Güleryüz’ün ölümü üzerine sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu. Fersoy paylaşımında, “Acımın tarifi yok, böyle bir paylaşım yapacağım aklıma gelmezdi. Seni hep güzel hatırlayacağım, kazadan 10 dakika önce bana elini versene dedin. Anlamadım… Hissettin mi? İçim acıyor Tolga… Çok yanıyorum” ifadelerini kullandı.

Fersoy’un eşi Begüm Öner ise, “Şimdi bana siyah-beyaz yap bunu derdin ama ben senin enerjine neşene gölge düşürmek istemedim be Tolgiş… Seni çok sevdim hep de çok seveceğim” paylaşımında bulundu.

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı