Kaza yapıp takla atan otomobilin sürücüsü polis otosunda bir kişiye saldırdı

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2023 Perşembe 9:45 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe 9:45 am

Aşırı hız yaptığı iddia edilen ve bir otomobile çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü götürüldüğü polis otosunun kapısını açan kişiye tekme attı.

İstanbul Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde iddiaya göre, cadde üzerinde aşırı hız yapan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, park halindeki otomobile çarptıktan sonra takla attı. Kazanın ardından otomobilden dumanlar çıkarken, içeride bulunan sürücü ve yanındaki kadın çevredekiler tarafından çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜYE “ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIYORSUNUZ” TEPKİSİ

DHA’nın aktardığına göre kazadan yara almadan kurtulan sürücü ve yanındaki kadın otomobilden çıkarıldıktan sonra olay yerinde toplananlar, sürücünün alkollü direksiyon başına geçtiğini iddia ederek tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis, dakikalar geçtikçe artan grubu sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Ortamın daha da gerilmesi üzerine sürücü, herhangi bir saldırı olasılığına karşı iş yerine alındı. Takviye polis ekiplerinin de gelmesi ile sürücü polis otosuna bindirildi. Tam bu sırada polis otosunun diğer kapısını açan bir kişi, sürücüye tekme attı. Ekip otosu hızla olay yerinden uzaklaştı.

Grubun tepkileri sürücü gittikten sonra da devam etti. Sürücünün yanındaki kadının iş yerinden çıktığını gören bir kişi, bu kez de kadının yanındaki kişinin üzerine yürüdü. Bir anda hareketlenen grup, bu kez de bu kişiye saldırdı. Polis saldırıya uğrayan kişiyi kurtarmak için uzun süre uğraş verdi. Kavgaya karışanlar gözaltına alınırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Aşırı hızla mücadelede Türk Yıldızları’ndan anlamlı çağrı