Kayınpederine arabayla çarptıktan sonra öldürdü

Yayın tarihi: 24 Haziran 2022 Cuma 5:31 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2022 Cuma 5:31 pm

İstanbul Şişli’de E.S, eşiyle boşanma aşamasındayken kayınpederi M.S ile husumet yaşadı. E.S, kayınpederine arabayla çarparak yere düşürdükten sonra pompalı tüfekle öldürdü. Polis ekiplerince yakalanan E.S, adliyeye sevk edildi. 

Cinayet, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde dün saat 17.10 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; birkaç yıl önce evlendiği amcasının kızıyla boşanmak üzere olan E.S. ile amcası M.S. arasında bir süre önce husumet başladı. Amca ile yeğen arasındaki husumet, birlikte çalıştıkları iş yerinde yaşadıkları tartışmalarla daha da büyüdü.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

E.S, kayınpederi de olan amcasıyla bugün de telefonla yaptıkları tartışmanın ardından otomobiline binerek, izinli olmasına rağmen iş yerine geldi. Yeğen E.S, arkası dönük şekilde yürüyen amcasına otomobille çarparak yere düşürdü. Elinde pompalı tüfekle otomobilinden inen E.S, yerden kalkarak kaçmaya çalışan M.S’ye beş el ateş etti. E.S, daha sonra otomobiline binerek kaçtı. O anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan M.S. ambulansla, çevredeki bir özel hastaneye kaldırdı. Amca M.S, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. M.S, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, amcasını vurduktan sonra kaçan E.S’yi Kağıthane’deki evinde yakaladı. E.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uzaklaştırma kararı vardı! Pompalı tüfekle öldürdü