Uzaklaştırma kararı vardı! Pompalı tüfekle öldürdü

Yayın tarihi: 22 Haziran 2022 Çarşamba 6:59 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba 6:59 pm

İsmail Ertek isimli erkek tartıştığı Sevim Özdemir’i pompalı tüfekle öldürdü. Polisler geldikten sonra kendi başına da ateş ederek intihara kalkıştı.

Balıkesir’de evli ve bir çocuk annesi Sevim Özdemir, tartıştığı evli ve bir çocuk babası şoför İsmail Ertek tarafından pompalı tüfek ile öldürüldü.  Olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaştıkları şüphelinin hedef gözeterek nişan aldığını görünce Ertek’i sağ ayak bileğinden vurdu. Ertek ardından elindeki tüfekle başına kendi başına ateş etti. Hastaneye ağır yaralı kaldırılan Ertek, tedavi altına alındı.

“10 SUÇ KAYDI VAR”

Sevim Özdemir’i öldüren İsmail Ertek hakkında daha önce Özdemir’in müracaatıyla ‘tehdit’, ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ile adli işlem yapıldığı ve 30 Mayıs-30 Haziran’da tedbir kararı verildiği ortaya çıktı. Yine Özdemir’in müracaatı üzerine 2- 8 Haziran’da Ertek hakkında ‘uzaklaştırma ihlali’nden işlem yapıldığı öğrenildi. Edremit Aile Mahkemesi’nce 13 Haziran’da ihlale ilişkin Ertek hakkında zorlama hapsine yer olmadığı kararı verildiği belirtildi.

Ertek’in ayrıca Özdemir’e yönelik uzaklaştırma kararını ihlal ettiği, elektronik kelepçe takılması yönündeki sonucun beklendiği öğrenildi.

İsmail Ertek’in ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘tehdit’, ‘hakaret’, ‘6284 sayılı kanuna muhalefet’, ‘basit yaralama’ ile ‘kasten yaralama’ dahil 10 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Eşine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü erkeği öldürdü ‘namussuzluğun bedeli’ notunu bıraktı