Kayahan’ın eski eşi İpek Açar’dan oğluyla ilk paylaşım

Yayın tarihi: 2 Ocak 2024 Salı 11:15 am - Güncelleme: 2 Ocak 2024 Salı 11:15 am

Şarkıcı Kayahan’ın eski eşi İpek Açar, ikinci kez anne oldu. Açar, 14 Aralık’ta dünyaya gelen Ömer Alp adını verdiği oğlu ile ilk kez paylaşım yaptı.

2015 yılında kansere yenik düşen şarkıcı Kayahan’ın ile evliliğinden 23 yaşında Aslı Gönül adında bir kızı olan İpek Açar ikinci kez anne oldu.

Açar, 2019 yılında nikah masasına oturduğu müzisyen Alper Kömürcü ile birlikteliğinden Ömer Alp adını verdiği oğlu dünyaya geldi. Açar, bebeği kucağındayken verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Açar, paylaşımında “2023’ü geride bırakırken aklımda binlerce düşünce… Bize muhteşem bir hediye nasip etti Rabbim. Ömer’imiz geldi. Şu anda evimizde evlatlarım ve sevdiklerimle seneyi uğurlarken, bir yandan da evsiz kalan savaşın ortasında sevdiklerini kaybeden insanları düşünmeden edemiyorum. Halimize şükrederken, zorluklar içinde mücadele verenlere dua ediyorum. Umarım 2024 merhamet, empati, sağlık, güzellik getirsin tüm dünyaya. Yeni yılda hep iyilik ile karşılaşmak dileklerimizle… Hepinize sevgiler selamlar olsun” ifadelerine yer verdi.

Kayahan’ın eski eşi İpek Açar hamile olduğunu açıkladı

Kaynak: TELE1