Kavgada ısırılarak koparılan kulağı martı kaptı

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe 3:39 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 3:39 pm

Büyakada’da kız arkadaşına şiddet uygulayan Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek’e müdahale eden Eyüp Çelik’i kulağı şiddet gören kadını kurtarmaya çalışırken Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek tarafından koparıldı. Seyrek’in kopan kulağın parçasını yere atması ile bir martı kulağı kaptığı gibi olay yerinden kaçtı. Olaya müdahale edilmesinin ardından kavga eden çift birbirinden şikayetçi oldu.

Büyükada İskelesi yakınlarında 29 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen olayda Eyüp Çelik’in iddiasına göre, Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek isimli kişinin kız arkadaşına şiddet uyguladığını görmesinin ardından olaya müdahale etti.

Eyüp Çelik ile Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek arasında çıkan tartışmada  Alpaslan Seyrek, Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopardı ve kulaktan kopan parçayı yere attı. Yerdeki kulak parçasını ise bir martı alarak uzaklaştı.

Olaya çevredekiler müdahale etmesinin ardından duruma polis el koydu. İki tarafın da birbirinden şikayetçi olmasının ardından Eyüp Çelik’e basit yaralama suçundan Alpaslan Seyrek’e ‘yüzde sabit iz kalacak şekilde yaralama’ suçundan dava açıldı.

Adalar Adalet Sarayı’nda görülen davada ‘sanık hakkında çıkarılan yakalama emrinin devamına’ ve ‘sanık hakkında ek savunmasının alınması için müdafinin bir sonraki celse hazır olması hususunun kendisine ihtarına, yakalama kararının kaldırılması talebinin ek savunma alındıktan değerlendirilmesine’ karar verildi. Duruşma 13 Ekim 2022 tarihinde tekrar görülecek.

“BENİM KULAĞIMA BUNU YAPAN KADINA NELER YAPARDI”

Eyüp Çelik duruşmaya girmeden önce “Adalete güveniyorum. Umarım şahsa gereken ceza verilecek. En ağır ceza neyse onu alsın” diye konuştu. Duruşma çıkışında ise, ?6 yıl önce başıma büyük bir bela geldi. Vatandaşın biri sahilde kız arkadaşıyla oturuyordu. Kız arkadaşına şiddet uyguluyordu. Kız öyle bir haykırıyordu ki, dayanamadım. Kızı elinden aldım. O kızı kurtarmasaydım o kızın başına bir şey gelirdi. Kızı kurtarınca bu sefer bana sardı. Bana arkadan tekme attı bacağıma ben de kendimi korumak için onu iteledim. Ben kaldırımdan düştüm, üzerime çullandı yanağımdan ısıracaktı, kafamı çevirince kulağımı ısırdı. Kulağım koptu, kopan parçayı tükürdü, yerden kulağımı martı aldı. Diğer kulağıma yönelince vatandaşlar, ona meydan dayağı attı. Benim kulağıma bunu yapan o kadına neler yapardı” dedi.

İşte dünyanın en tehlikeli şehirleri