Katledilen taksicinin ailesi için başlatılan kampanya bitti! 4 milyon TL toplandı

Yayın tarihi: 3 Şubat 2024 Cumartesi 11:35 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2024 Cumartesi 11:48 pm

İzmir’de üşümesine kıyamadığı için aracına aldığı ‘müşteri’ tarafından katledilen taksici Oğuz Erge‘nin ailesi için başlatılan kampanya tamamlandı. Kampanyaya 4 milyon TL bağış yapıldı.

İzmir’de, soğuktan üşümesine kıyamadığı için aldığı müşteri tarafından vurulan taksici Oğuz Erge için başlatılan yardım kampanyası tamamlandı.

Erge soğukta üşüdüğü için arabasına aldığı saldırgan tarafından tabanca ile öldürülmüştü. Daha sonra saldırganın ön koltuğa geçerek Erge’yi tokatladığı ve “Yaa bazı insanlara güvenmeyeceksin” diyerek olay yerinden uzaklaştığı görülmüştü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, taksi ve çevredeki kameraları inceledikten sonra saldırganın Delil Aysal olduğunu tespit etmişti.

Olaya dair görüntüler gündem olurken, Erge’in kanser tedavisi gören eşi ve ailesi için 72 saatlik bir yardım kampanyası başlatıldı. 72 saatliğine başlatılan kampanyada 24 saat içinde 4 milyon TL’ye ulaşıldığı için kampanya durduruldu.

Oh Be Dünya Varmış Derneği’nin paylaştığı son duyuruda Oğuz Erge’nin ailesi için gerçekleştirilecek yardımlar açıklandı.

Feyza Altun’da avukat arkadaşları Oğuzhan Aslan ve Serkan Göktürk’ün dava takibini yapacaklarını ve zanlının gereken cezayı almaları için elinden geleni yapacaklarını açıkladılar.

 

Özgenç Makine şirketi ailenin ömür boyu kira masraflarını üstlenirken saldırıya uğrayan taksici Erge’nin kızı Naz Erge için eğitim bursu vermek isteyenlerin de düzenli olarak derneğe bağış yapacağı belirtildi.

Gerçekleştirilecek diğer yardımlar ise şu şekilde açıklandı:

*Birçok psikolog ile iletişimdeyiz ve Nevra hanım biraz toparlandığında kendisi bize yazacak.

*Toplanan parayı Naz Erge’nin hesabına (Oğuz Erge’nin kızı) pazartesi günü aktarıp dekontu sizlerle paylaşacak.

*Düzenli olarak aileye yardım etmek isteyenler açıklama kısmına ‘Oğuz Erge’ yazdıklarında yine aileye ulaştırılacak.

Katil, taksicinin kızını ‘Baban ölecek’ diye telefonla aramış

Öldürülen taksici Oğuz Erge’nin arkadaşları: Çok güzel bir insandı

Kaynak: TELE1