Katil Cem Garipoğlu’nun kardeşi ile fotoğrafı çıkan Nilperi Şahinkaya’dan yeni açıklama! “Her yanıma gelene kimliğini soramam”

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 11:26 am - Güncelleme: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 11:35 am

Münevver Karabulut‘u canice öldüren katil Cem Garipoğlu‘nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı tepki çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde katil Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya sosyal medyada tepki çekmişti. Olayın ardından videolu bir açıklama yapan Şahinkaya, bu kez kameralara konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahinkaya, son kez açıklama yaptığını belirtti.

İLK AÇIKLAMASI TEPKİ ALMIŞTI

Şahinkaya, fotoğraf sosyal medyada tepkiye neden olunca yayınladığı bir videoyla açıklama yapmıştı.

Yaptığı ilk açıklamada “Bir arkadaşımla yemeğe çıktık. Kendisi de arkadaşımın arkadaşı. O da geldi. Sakine’yi orada tanıdım. Onun o Sakine olduğunu bile bilmiyordum. Sizden öğrendim” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncunun bu açıklaması da çok tepki çekmişti.

Cem Garipoğlu’nun kardeşiyle fotoğrafı çıkan Nilperi Şahinkaya’dan jet açıklama

 

GÜNLER SONRA YENİ AÇIKLAMA!

Günler sonra ise Şahinkaya Snop Magazin’e konuştu.

Yeterince sakin bir açıklama yapamadığını söyleyenlerin olduğunu belirten Şahinkaya, “İnanın o anda sükunetinizi korumak çok zor oluyor çünkü bu çok ağır bir iddia” dedi.

“HER YANIMA GELENE KİMLİĞİNİ SORAMAM!”

Şahinkaya’nın açıklaması şöyle:

“Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sukünetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği için çok sinirlendim.

Bunun dışında aptal bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram’ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. Bu yüzden böyle dedim.

Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam.”

Cem Garipoğlu’nun emniyetteki son fotoğrafı 14 yıl sonra ortaya çıktı

Münevver Karabulut’un canice katledildiği villa yıkıldı!