Sarı Kanarya avantaj peşinde! Fenerbahçe Twente maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:01 am - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:04 am

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Play-Off Turu ilk maçında Twente ile karşılaşacak. Sarı Kanarya güçlü kadrosuyla rövanş öncesi avantajlı skor almak istiyor. Peki Fenerbahçe Twente maçı saat kaçta? Fenerbahçe Twente maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Maribor eşleşmesinden 3-1 ve 3-0’lık skorlarla galip ayrılan ve Play-Off Turu’na yükselen Fenerbahçe’nin rakibi Twente olmuştu. Transferde büyük oynayan, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler’de tek hedef Konferans Ligi’nde gruplara kalmak. Süper Lig’de 2. hafta sonunda 2’de 2 yapan tek takım olan ve zirvede yer alan İsmail Kartal’ın ekibi, taraftarı önünde oynayacağı ilk maçta rövanş öncesinde avantajı kapmak istiyor.

Fenerbahçe – Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. İngiliz hakem Andly Madley’in yöneteceği mücadele S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe – Twente muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Twente: Unnerstall, Brenet, Proper, Hilgers, M.Rots, Sadilek, Kjolo, Vlap, Stejin, Ugalde, Van Wolfswinkel

İKİ ÖNEMLİ EKSİĞİN OYNAYAIP OYNAMYACAĞI BELİRSİZ

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki rakibi Twente, İstanbul’daki ilk maç için dün Türkiye’ye geldi. Hollanda ekibinde, Zwolle ile oynanan son lig maçında savunmanın önemli ismi Joshua Brenet ve orta saha oyuncusu Youri Regeer sakatlanmıştı. Bu ikilinin durum belirsizdi. Kırmızı-Beyazlılar, iki oyuncuyu da İstanbul kafilesine dahil etti. Brenet ve Regeer’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

HOLLANDALI TAKIMLARLA 21. KARŞILAŞMA

Kanarya, daha önce Twente ile 2009-10 sezonu Avrupa Ligi H Grubu’nda kozlarını paylaşmıştı. Temsilcimiz deplasmanda 1-0 kazanırken, Kadıköy’de 2-1 mağlup olmuştu. Fenerbahçe, daha önce Hollanda takımlarıyla toplamda 20 kez karşı karşıya geldi. SarıLacivertliler 7 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, 9 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Temsilcimiz 19 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 27 gol gördü.

İSMAİL KARTAL: RÖVANŞ İÇİN AVANTAJLI BİR SKOR ALMAK İSTİYORUZ

İsmail Kartal, Twente maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. İşte başarılı teknik adamın açıklamaları: 3-4 günde bir maç trafiği yaşıyoruz. Twente maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Rakibimiz hareketli ve koşan bir takım. Hollanda futbolunun temelindeki her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Çok önemli bir maça çıkacağız. İyi futbolla, rövanş için avantajlı bir skor almak istiyoruz. Birkaç sakat oyuncumuz var. Bazı mevkilerde daha fazla rotasyon yapabilecekken, sakatlık nedeniyle yapamıyoruz. Bu nedenle bazı oyunculara fazla yük bindi. Sakatların bazıları yarın (bugün) dönecek.”

UEFA’dan Fenerbahçe’ye ceza