Kara çarşaf giyerek motosiklet çalan erkek yakalandı

Yayın tarihi: 15 Eylül 2022 Perşembe 6:13 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2022 Perşembe 6:13 pm

Afyonkarahisar’da S.C.K isimli erkek, kara çarşaf giyerek motosiklet çaldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan S.C.K, tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Bolvadin ilçesine bağlı Emrullah Mahallesi’nde 11 Eylül sabah saatlerinde bir evin önünden motosiklet hırsızlığı olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi.

SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜ

Ekipler bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu kara çarşaflı bir kişinin sokakta dolaştığı ve motosikleti sürükleyerek götürdüğü belirlendi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, hırsızlık şüphelisinin S.C.K. adlı erkek olduğunu ve tanınmamak için kara çarşaf giydiğini belirledi. Şüpheli S.C.K, kısa zaman sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

S.C.K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bulunan motosiklet ise sahibine teslim edildi.

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı. Görüntülerde kara çarşaflı bir kişinin sokakta dolaştığı ve kısa süre sonra da motosikleti sürükleyerek olay yerinden kaçtığı görüldü.

 

Ailesinin ölüm kararı verdiği kadına kara çarşaflı infaz