Kar küreme operatörü karda eğlenen çocukların masum isteğini kıramadı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2022 Çarşamba 1:27 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2022 Çarşamba 1:27 pm

Kar küreme aracı personeli, çocukların karda eğlendiği bölgeyi küremek için gelince oynayan çocuklar, operatöre “abi lütfen alma” diyerek dil döktü. Kayıtsız kalamayan operatöre karı küremeyince çocuklar zıplayarak sevinç çığlıkları attı.

Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışının keyfini en güzel çocuklar çıkardı. Yoğun kar yapışının etkili olduğu bölgelerden birinde kar küreme işlemini gerçekleştiren bir operatör, şikayet nedeniyle gittiği yerde kıramayacağı bir istekle karşılaştı.

“ADAMSIN ABİ”

Ellerinde kızak ve poşet olan bir grup çocuk, küreme aracının yanına gelerek “Abi yapmasanız olmaz mı” “Abi lütfen”, “Ama biz burada oyun oynuyorduk” diyerek operatörü ikna etmeye çalıştı. Çocukların masum isteklerine kayıtsız kalamayan operatör “Tamam oldu, tamam. Hadi görüşürüz almıyorum” deyince çocuklar “Adamsın abi” diyerek sevinç çığlıkları attı. Kar eğlenceleri bozulmayan çocuklar “Adamsın abi” diye bağırarak eğlencelerine devam etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kimi kullanıcı operatörü tebrik etti kimi kullanıcı ise eski günleri hatırladığını söyleyerek gönderiyi beğeni yağmuruna tuttu.

Ankara’da öğrenciler karın keyfini erik dalı oynayarak çıkardı