Kapalı alanlarda maske zorunluluğu kaldırıldı

Yayın tarihi: 26 Nisan 2022 Salı 3:29 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı 5:03 pm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘en önemlilerinden biri’ olarak duyurduğu Bilim Kurulu toplantısı sona erdi. Erdoğan toplantı öncesi Bilim Kurulu üyelerine ‘maskeleri çıkaralım” dedi.

Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kapalı alanlarda maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs vakalarının bine düşene kadar toplu ulaşım ve sağlık kuruluşlarında maske takmanın devam edeceğini bilirdi. Erdoğan ayrıca Sağlık Bakanlığı’nın çalışmalarına devam edeceğini fakat olağanüstü bir durum olmadıkça Bilim Kurulu’nun düzenli toplantı yapmayacağını dile getirdi.

MÜZİK YASAĞI HALA DEVAM EDİYOR

Koronavirüs salgını bahane edilerek gece 12’den sonra getirilen müzik yasağı hala devam ediyor. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandeminin zayıfladığını belirterek kapalı alanlarda maske kulllanımının kaldırıldığını açıklasa da müzik yasağına ilişkin herhangi bir şey söylemedi.

ERDOĞAN: MASKELERİ ÇIKARALIM

Erdoğan, konuşma yapmadan önce Bilim Kurulu üyelerinden maskelerini çıkarmasını istedi. Görüntülerde bir kişinin maskesini çıkarmadığı görüldü.

CANLI YAYINDA “CANLI YAYINDA DEĞİLİZ” DEDİ

Erdoğan’ın konuşmasının “canlı olarak” yayımlandığı  sırada bir kişinin yanına gelip, “Sayın Cumhurbaşkanım özür diliyorum canlı yayında değiliz şu an. Dilerseniz canlı yayına geçelim” dediği duyuldu.

Sanatçılardan devam eden müzik yasağına tepki yağdı!