Kanye West Grammy Müzik Ödülleri’nde sahne alamayacak

Yayın tarihi: 20 Mart 2022 Pazar 11:22 am - Güncelleme: 20 Mart 2022 Pazar 11:22 am

ABD’li rapçi Kanye West, sosyal medyada eski eşi Kim Kardashian’a yönelik tacize varan paylaşımları sebebiyle Grammy Müzik Ödülleri’ndeki sahne performansı iptal edildi.

Bipolar Bozukluk tanılı ünlü rapçi Kanye West, Instagram’da eski eşi Kim Kardashian’ı taviz etmesinden sonra platform rapçinin hesabını askıya almıştı. West’in taciz içerikli paylaşımlarından sonra Grammt Müzik Ödülleri’ndeki sahne performansı da iptal edildi.

Sözcü’nün haberine göre müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy, Kanye West’in 3 Nisan’daki ödül gecesinde gerçekleştireceği performansı iptal etti.

Grammy adına açıklama yapan bir sözcü de, Instagram’dan 24 saat uzaklaştırılan rapçinin ödül töreninde de performans sergilemeyeceğini onayladı.

“BU KARARA ŞAŞIRMADIK”

Kanye West, şimdiye kadar 75 kere aday gösterildiği Grammy Ödülleri’nde 22 kez Grammy kazandı. Ünlü ismin temsilcisi ise, West hakkında verilen bu karara şaşırmadıklarını söyledi.

44 yaşındaki West, Kim Kardashian’la ayrıldıktan sonra, hem ona hem de Kardashian’ın yeni sevgilisi Pete Davidson’a hakarete ve şiddete varan tacizlerini Instagram hesabından yayınlıyordu. Yaptıklarından dolayı özür dilese de, sonrasında yine aynı paylaşımlara devam ederek insanların tepkisini çekmişti.

 

Instagram Kanye West’e yasak koydu