Kan donduran olay! Dünyaca ünlü İspanyol aktörün oğlu erkek arkadaşını öldürüp parçalara ayırmış

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:08 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:08 pm

Sanat dünyası İspanyol sinemasının ünlü oyuncusu Rodolfo Sancho’nun oğlunun vahşice işlediği cinayeti tartışıyor.

Tayland’da kan donduran bir olay yaşandı. Sancho’nun 29 yaşındaki oğlu Daniel Sancho Bronchalo 44 yaşındaki sevgilisi Edwin Arrieta Arteaga’yı öldürdü. Bölge sakinlerinin 3 ağustos Perşembe günü Arteaga’nın cansız bedenini çöpte bulduktan sonra başlatılan soruşturmada dikkat çekici detaylar ortaya çıktı.

PARA VE CİNSEL İLİŞKİ YÜZÜNDEN ANLAŞMAZLIK YAŞANDI

Tayland’a turist olarak giden ve bir şef olan Bronchalo ve Arteaga’nın para ve cinsel ilişki yüzünden yaşanan anlaşmazlık sonrasında birbirine girdiği ve Bronchalo’nun cinayeti işlediği öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ 14 PARÇAYA BÖLMÜŞ

Koh Pha Ngnan’da yaşanan olayda çöplükte Arteaga’nın kalça ve bacak parçalarının bulunduğu da kayıtlara geçti. Bronchalo’nun sevgilisini 14 parçaya böldükten sonra hem denize attığı hem de adanın farklı bölgelerine bıraktığı kaydedildi.

“İKİLİNİN BİR YILDIR BİRLİKTE OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUZ”

Tayland polisi, “İkilinin bir yıldır birlikte olduğunu tahmin ediyoruz. İkisi de adada düzenlenen dolunay partisinden önce tanışıyordu” açıklamasını yaptı.

“CİNAYET, CİNAYETİ SAKLAMA, DELİLLERİ YOK ETME SUÇUNDAN YARGILANACAK”

Yetkililerle bölgede inceleme yapan Bronchalo’nun Arteaga’nın parçalarını nereye attığını gösterdiği de belirtildi. Korgeneral Surapong Thanomjit, “Bronchalo cinayet, cinayeti saklama, delilleri yok etme suçlamalarıyla yargılanacak. Zanlı, Edwin Arrieta Arteaga’yı öldürdüğünü ve bedenini parçalara ayırdığını itiraf etti. Cesedinin bazı parçalarını çantaya doldurarak denize atmış” dedi.

Münevver Karabulut cinayetinin yeniden gündeme gelmesinin ardındanı TKDF’den açıklama! “Bu uyarımız bizzat Garipoğlu ailesine”