Kamyonetin duvara sıkıştırıp öldürdüğü doktorun son sözleri: Anne kaç

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 8:08 am - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 11:10 pm


Babasının işlettiği restoranın müdürü İskender Yalçın "Çok sevilen birisiydi. Yeni atanmıştı, hayaller olan bir doktordu. Nurcan annemizi hastaneye götürüyor. Ufak bir rahatsızlığı vardı. Oradan çıkışta da babamı da alalım dükkanı kapatalım öyle geçelim eve diyor. Buraya geliyorlar. Trafik terörü bu kez de kardeşimiz Buğra'yı buldu. Allah rahmet eylesin. Kaçan sürücünün yakalandığını ve 17 yaşında ehliyetsiz olduğunu öğrendik. Cengiz beyi babalarına almaya gedikleri sırada kapıda beklerken sadece "anne kaç" dedikten sonra olay yaşanıyor. Buraya çok yakındım sadece kaçtığını gördüm. Samet arkadaşımızda bacağından yaralandı. Annesi yakınındaydı. Anne kaç diyerek bağırıyor ve saniyelik olay gerçekleşiyor. Cenaze konusunda da bilgi bekliyoruz" diye konuştu.





" />

İstanbul Ataşehir’de Doktor Buğra Kaan Yücebaş babasına ait dükkanın önünde dururken bir kamyonetin çarpmasıyla duvara sıkıştı. Olay yerinde vefat eden Yücebaş’ın son sözlerinin ‘anne kaç’  olduğu öğrenildi.

Ataşehir Kayışdağı Caddesi’nde sabah saat 05.00’te Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi, acil servisinde görev yapan 26 yaşındaki doktor Buğra Kaan Yücebaş’a babasına ait dükkanın önünde otururken 34 FTG 740 plakalı kamyonet çarptı. Yücebaş, kamyonetin duvara sıkıştırması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.  Kazaya karışan kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazadan sonra kaçan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki sürücü yakalandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAY ÇIKTI! ANNESİNİ KURTARMIŞ

Doktorun hayatını kaybettiği korkunç kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, doktorun annesiyle birlikte kendilerine ait dükkanın önünde beklediği, bir kamyonetin hızla onların üzerine doğru geldiği, Yücebaş’ın annesinin dükkanın içine girdiği, doktor Yücebaş’ın ise dükkandan dışarı çıkan annesini ittiği görülüyor.

“ANNE KAÇ”

Babasının işlettiği restoranın müdürü İskender Yalçın “Çok sevilen birisiydi. Yeni atanmıştı, hayaller olan bir doktordu. Nurcan annemizi hastaneye götürüyor. Ufak bir rahatsızlığı vardı. Oradan çıkışta da babamı da alalım dükkanı kapatalım öyle geçelim eve diyor. Buraya geliyorlar. Trafik terörü bu kez de kardeşimiz Buğra’yı buldu. Allah rahmet eylesin. Kaçan sürücünün yakalandığını ve 17 yaşında ehliyetsiz olduğunu öğrendik. Cengiz beyi  babalarına  almaya gedikleri sırada   kapıda beklerken sadece “anne kaç” dedikten sonra olay  yaşanıyor. Buraya çok yakındım sadece kaçtığını gördüm. Samet arkadaşımızda bacağından yaralandı. Annesi yakınındaydı. Anne kaç diyerek bağırıyor ve saniyelik olay gerçekleşiyor. Cenaze konusunda da bilgi bekliyoruz” diye konuştu.

 

Beyaz kod veren doktora sopalı saldırının görüntüleri ortaya çıktı