Kamuoyunda itibar kaybeden Amber Heard’den flaş hamle

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2022 Salı 11:50 am - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 11:50 am

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki “karalama” davası devam ederken Heard’ün, kamuoyunda itibar kabedip hakkında olumsuz haberler çıkması nedeniyle kendi halkla ilişkiler ekibini işten çıkartıp başka bir ekiple çalışmaya başladığı öğrenildi.

ABD’li aktör Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün birbirlerine açtıkları karalama davası devam ediyor. Davada öne sürülen görüntüler ile birlikte Amber Heard kamuoyunda itibar kaybına uğradı.

Johnny Depp’in mahkeme sürecinde ön plana çıkması ve sosyal medyada sempati kazanmasına rağmen Heard hakkında olumsuz kamuoyu yorumları ve haberler yapılması üzerine oyuncu, harekete geçti.

PR EKİBİNİ İŞTEN ÇIKARDI

Heard’ün kendi halkla ilişkiler (PR) ekibinin tamamını işten çıkardığı açıklandı. Bu hafta ifade vermesi beklenen Heard’ün hakkında çıkan olumsuz haberler dolayısıyla rahatsız olduğu belirtilirken Heard’ün yeni bir PR şirketiyle çalışmaya başladığı öğrenildi. Precision Strategies isimli şirketi bırakan Heard’ün Los Angeles’ta hizmet veren Shane Communications ile anlaştığı açıklandı.

19 Nisan’da ifade veren Johnny Depp, bu süreçten sonra kamuoyundan büyük destek almıştı.

Amber Heard’ün Aquaman 2’de yer almaması için 2.7 milyon imza toplandı