Kahramanmaraş’ta CHP vekil sayısını yüzde 90 oy artışıyla yükseltti

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 1:40 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 1:40 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta oylarını yüzde 90 arttırarak milletvekili sayılarını birden ikiye yükselttiklerini söyledi.

Türkiye’nin nefesini tutarak takip ettiği seçimlerde dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP’nin Kahramanmaraş’ta oy oranını yüzde 90 arttırarak milletvekili sayısını birden ikiye yükselttiklerini açıkladı.

“KOLLARI SIVADIK”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Öztunç, yeni hedeflerinin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde cumhurbaşkanı seçtirmek olduğu belirterek “Kahramanmaraş’ta 1’dik 2 olduk… Oyumuzu %90 arttırdık… Bana bu onuru ve mutluluğu yaşatan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Güveninize layık olmak için Atom Karıncanız her zamanki gibi var gücüyle çalışmaya devam edecek… Şimdi Kolları sıvadık, 28 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacağız. Bunu başardık, onu da başaracağız…” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Kahramanmaraş’taki ikinci milletvekili ise İrfan Karatutlu oldu.

Kılıçdaroğlu: İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız