Kaftancıoğlu: Zamlar geri alınıncaya kadar faturamı ödemeyeceğim

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 9:14 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 11:17 pm

Gazeteci- Yazar Enver Aysever, TELE1’de izleyicileriyle buluştu! İlk programın konuklarından biri; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu. Gündem hakkında değerlendirmelerde bulunan Kaftancıoğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun kar yağdığı gün servis edilen yemek yeme görüntüleri hakkında da açıklama yaptı. Kaftancıoğlu ayrıca zamlar geri alınana kadar faturasını ödemeyeceğini de söyledi.

Enver Aysever’in TELE1’de sunduğu Ayrıntılar programının ilk konuğu CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu oldu. İstanbul’u kar felaketinin vurduğu gün servis edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir restoranda çekilen fotoğrafı hakkında konuşan Kaftancıoğlu ” Bu mesele bile değil. Sonuçta Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, işini yapıyorken işlerini delege etmişken, gidip bir yerde yemek de yiyebilir. Ama bunun ele alınış ve tartışma yaratılmasındaki tek sebep, İstanbul Havalimanı’ndaki gerçekliği kapatmak”

İmamoğlu’nun gittiği restorana Erdoğan’ın da gittiği ortaya çıktı

“İSTANBUL HAVALİMANINI KONUŞMAK GEREKİRDİ”

Sözlerine devam eden Kaftancıoğlu “Geç kalmışlık olabilir iletişim sorunu olabilir ancak bu kamuoyunun ve televizyon kanallarının gün be gün tartışacağı konu değil. Çünkü bu tartışma vatandaşın sorunun çözümüne bir katkı sunmuyor. Onu konuşmak yerine İstanbul Havalimanı’ndaki yolcuların durumunu konuşmak gerekmez mi? ”

“HAVALİMANINA ÇEVİK KUVVET YOLLADILAR”

“Daha önce Atatürk Havalimanı’nı kapattılar. Atatürk Havalimanı’ndaki pisti yıkmadan sahra hastanesi yapılabilecekken bir pisti yok ettiler. Ve Ankara’dan gelen bakanlar olaya sözde müdahale etmek için Atatürk Havalimanı haricinde hiçbir havalimanına inemediler. Ve gelen bakanlar geldikten sonra ulaşılamayan İStanbul Havalimanı’na çevik kuvvet gönderdiler. ”

“FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM”

Elektrik zammının geri alınması gerektiğini söylene CHP İStanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu zamların geri alıncaya kadar elektrik faturasını da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi ödemeyeceğini söyledi.