Kafedeki erkek şiddetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 30 Haziran 2021 Çarşamba 4:11 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2021 Çarşamba 4:13 pm

Manisa’nın Soma ilçesinde kafede eşini darp eden Turgay Çelik isimli şahsın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan Çelik’in yeni görüntülerde esnaf tarafından tekmelendiği görülüyor.

Manisa’nın Soma ilçesinde bir kafede Turgay Çelik isimli erkek, boşanma aşamasındaki İmran Çelik’e bıçakla saldırmıştı. Çelik, kafe sahibi ve müşteriler tarafından yakalanıp dövülmüştü.

İmran Çelik, Soma’daki maden faciasında 2 çocuğunun babası olan eşini kaybettikten sonra Turgay Çelik ile evlendi.  İmran Çelik, evlilikleri süresince sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle 22 Mayıs’ta boşanma davası açtı. Turgay Çelik, dün boşanma davası ile ilgili konuşmak ve kızını görmek istediğini belirterek İmran Çelik’i kafeye buluşmaya çağırdı. Beraberinde 4 aylık kızı ile 28 Haziran günü saat 18.00 sıralarında, Atatürk Caddesi’ndeki bir kafeye giden İmran Çelik ile Turgay Çelik arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sandalyesinden kalkan Turgay Çelik, İmran Çelik’i darp etti. . Bu sırada arka masadan oturan İsmail Şen ve kadın arkadaşı Zuhal Yurttaş yardıma koşup, öfkeli kocaya müdahale etti. Şen ve Yurttaş, çaresizce kendini korumaya çalışan İmran Çelik’e yapılan saldırıyı engellemeye çalıştı. Şen ve Yurttaş Turgay Çelik ile uzun süre boğuştu. Kaçmaya çalışırken yakalanıp, polise teslim edilen Turgay Çelik gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

OLAYA İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Bu arada, olaya ilişkin yeni görüntüler çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, olayın ardından kaçmaya çalışan Turgay Çelik’in kafeteryanın sahibi Murat İnce tarafından yakalanıp, yere yatırıldığı, bu sırada müşterilerden bazıları ile olayı duyup gelen çevre esnafın saldırganı tekmelediği görüldü.

Kadına şiddeti, kadınlar önledi! İşte o anlar