Kadro dışı bırakılan Umut Bozok’un menajeri: Abdullah Avcı konuşunca başka çarem kalmadı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 4:15 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 4:15 pm

Trabzonspor‘da kadro dışı bırakılan Umut Bozok’un menajeri Davo, kulüpte herkesin durumun farkında olduğunu ve sebepsiz yere kadro dışı bırakılmasının kendileri için şaşırtıcı olduğunu söyledi.

Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakılması gündem oldu. Umut Bozok cephesinden açıklama geldi. Bozok’un menaje takımın teknik direktörü Abdullah Avcı’yı hedef aldı.

Sports Dijitale YouTube kanalına konuşan Bozok’un menajeri Olivier Davo, “Abdullah Avcı’nın açıklamasından sonra konuşmaktan başka şansım kalmadı” diyerek, durumun kendisini şaşırttığını dile getirdi.

“SEBEPSİZ YERE KADRO DIŞI EDİLDİ”

Menajer Olivier Davo, Umut Bozok’un teknik direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinden sonra kadroda yer almadığını belirtti. Davo, “Umut, önceki teknik adam Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamıyor. Kasım ayının başında sakatlandı ve 2 hafta içinde geri döndü ancak Aralık’ta sakatlığı yeniden nüksetti” ifadelerini kullandı.

Umut Bozok’un yılbaşı arasında Fransa’da doktoruna tedavi olmak için gittiğini ve birkaç gün önce takımla çalışmalara geri döndüğünü açıklayan Davo, kulüpte herkesin durumun farkında olduğunu ve sebepsiz yere kadro dışı bırakılmasının kendileri için şaşırtıcı olduğunu ifade etti.

ABDULLAH AVCI NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, perşembe günü Türkiye Kupası’nda oynanan Manisa FK karşılaşmasının ardından, “Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar.” demişti.

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’da iki yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı

Kaynak: TELE1