Kadıköy’de Fenerbahçe şov! Gol olup yağdılar

Yayın tarihi: 18 Eylül 2022 Pazar 9:58 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2022 Pazar 10:13 pm

Fenerbahçe, kendi sahasında Alanyaspor’u ağırladı. 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen Sarı-Lacivertli ekip maçı 5-0 kazandı.

Son Kayserispor galibiyetinin ardından geçtiğimiz haftayı BAY geçen Fenerbahçe taraftarının önünde Alanyaspor karşısında zorlu bir sınava çıktı. Maça oldukça etkili başlayan Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip mücadeleden 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puana uzanmayı başardı.

Kadıköy’de oynana maça taraftarlarının da desteğiyle hızlı başlayan Fenerbahçe, henüz 5. dakikada Diego Rossi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Hücumlarını sıklaştıran Sarı-Lacivertli ekip 17. dakikada Gustavo Henrique’nin golüyle farkı 2’ye çıkarırken, ilk yarının sonlarında penaltı kazandı. Topun başına geçen Joao Pedro penaltı vuruşunda kaleci Runar Alex Runarsson’u geçemedi. 45+4. dakikada sahneye çıkan Miguel Crespo ise golüyle Fenerbahçe’nin devreye 3-0 önde girmesini sağladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe 70. dakikada Enner Valencia ile farkı 4’e çıkardı. 76. dakikada İrfan Can Kahveci ile bir gol daha bulan Sarı-Lacivertli ekip skoru 5-0’a getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.