Kadıköy’de çay dağıtan AKP Sultanbeyli’de ekmek dağıttı

Yayın tarihi: 28 Nisan 2023 Cuma 12:06 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma 12:06 pm

Türkiye’nin kaderinin belirleneceği seçimlere az bir süre kalırken AKP teşkilatları çay ve ekmek dağıtmaya başladı. Sultanbeyli’de kaydedilen bir görüntüde ekmek izdihamı yaşandığı görülürken, görevlilerin ‘sıraya girin kavga etmeyin’ dediği görüldü.

Türkiye’de 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere yönelik geri sayım sürerken AKP sahada ekmek ve çay dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de kurdukları stantla çay dağıtan AKP teşkilatı, Sultanbeyli’de ise ekmek dağıttı.

Stantın bulunduğu araçta, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Murat Kurum’un fotoğraflarının yanı sıra AKP’nin “Doğru adımlarla yola devam” sloganı yer alıyor.

Sultanbeyli’de kaydedilen görüntüde, yurttaşlar ekmek almak için izdiham oluştururken, stanttaki görevli kişinin kalabalığa, “Sıraya girin sıraya. Burası kavga etme yeri değil” diye seslendiği duyuldu.

AK Parti, Sultanbeyli’de seçim arabasından ücretsiz ekmek dağıttı. İzdiham oluşması üzerine bir görevli, “Aloo, sıraya girin sıraya! Burası kavga etme yeri değil” diye bağırdı.

Erdoğan yangın cehennemi yaşayan Marmaris’e konvoyla girdi çay fırlattı

Erdoğan’ın çay fırlatması Z kuşağının dilinde