Kaçırılma görüntüleri ortaya çıkan Gökhan Güneş için Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenen eylemde konuşan anne Nazife Güneş “Benim yavrum nerede? Benim çocuğumu getirsinler başka hiçbir şey istemiyorum.” dedi.

20 Ocak’tan beri haber alınamayan ve kaçırılma görüntüleri ortaya çıkan 23 yaşındaki elektrik işçisi Gökhan Güneş’in ailesi, yakınları ve siyasi parti örgütleri Çağlayan Adliyesi önünde nöbet başlattı.

Gökhan Güneş bulunana kadar her gün 13.00 – 15.00 saatleri arasında Çağlayan Adliyesi önünde eylem yapılacağı belirtilirken eylemde konuşan anne Nazife Güneş şunları söyledi:

“Benim yavrum nerede? Benim yavrum aç mı susuz mu diye ben ölüyorum. Ben yavrumu istiyorum, başka hiçbir şeyle işim yok. Devletle, milletle örgütle hiçbir şeyle işim yok. Ben emekçi bir kadınım, eşim temizlikçi kendim fabrika işçisiyim. Ben polisle askerle uğraşamam; ben oraları bilmiyorum bile. Ben o kapılara gitmedim; gitmek istemem bile. Benim çocuğumu getirsinler başka hiçbir şey istemiyorum”

“Gökhan Güneş’i alacağız” sloganlarının atıldığı eyleme HDP Milletvekili Musa Piroğlu ve EHP Sözcüsü Özge Akman da katıldı.