Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan ikinci röportajını verdi. Candan bu kez evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Candan’ın vatandaşlarla diyalogları da dikkat çekti.

Kardeşi Bahar Candan ile birlikte ‘suç gelirlerini aklama’ gerekçesi ile tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, rahatsızlığı sebebiyle 26 Nisan’da tahliye edildi.

Show Tv’nin özel haberine göre; 5,5 aydır cezaevinde kalan Candan, bu kez Ortaköy’de sahil havası almaya çıktı. Tahliye edildikten sonra röportaj vermeye devam eden sosyal medya fenomeni cezaevinde yaşadıklarından ve evliliğinden bahsetti. Hastalığından bahseden Candan kusmadığını söyleyerek sadece psikolojik olarak yemek yemenin aklına gelmediğini dile getirdi. Fenomen cezaevindeyken eşinin kendisinden boşandığı ve yeni biriyle sözlendiği iddia edilmişti. Eşi Faruk Çiçek’in, yeni sevgilisi olduğu söylenen kişinin fotoğraflarının altında kalpli yorumları dikkat çekmişti.

nihal candan

“BOŞANMAK İÇİN BİR SEBEBİM YOK”

Röportajda konuşan Candan ise boşanmayı düşünmediğini hatta bir kız çocuğu sahibi olmak istediğini dile getirdi. Evliliğini sürdürüp sürdürmeyeceği yönündeki soruya cevap veren Candan “Boşanmak için bir sebebim yok.” cevabını verdi. Candan “Kız çocuğu istiyorum. İsmini Bahar koydu. “Doğa” olsun dedi.” sözlerini de ekledi.

Cezaevinden çıkan Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan istemiyor diye hiç haber izlemedik

VATANDAŞLARLA DİYALOĞU DİKKAT ÇEKTİ

Haberde muhabir tarafından Ortaköy sahildeki vatandaşlara Candan’ı tanıyıp tanımadıkları sorulurken Candan’ın tepkileri dikkat çekti.

Röportajları başını yaktı: Nihal Candan’ın tahliyesine itiraz