Joker’in devam filmi geliyor!

Yayın tarihi: 3 Şubat 2022 Perşembe 1:00 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 5:14 pm

DC’nin kötü kahramanı Joker için çekilen film, gişede rekorlar kırmıştı. Şimdi gelen haberler ise filmin devamının geleceğini bizlere söylüyor.

Müjde: Joker’in devam filmi geliyor! Bildiğiniz gibi Joker filmi çıkışını yaptığında sinema salonlarını tıka basa doldurmayı başarmıştı. Her ne kadar izleyenler Joker’den çok daha farklı bir filmin çıkacağını hayal etse de senarist Todd Phillip, kötü kahramanımızın hiç bilinmeyen yönlerini izleyiciye sunmuştu. Joker’in neden kötü bir karakter olduğunu anlatan ve buram buram psikolojik tahliller kokan film eleştiri alsa da iyi işler çıkarmıştı.

Joker karakterine hayat veren Joaquin Phoenix, filmin ardından en iyi erkek oyuncu Oscar ödülüne layık görüldü. Dolayısıyla da Joker’in olası bir devam filminde yine Joaquin Phoenix ismini görmemiz sürpriz olmayacaktır. Çünkü ünlü oyuncu film boyunca Joker karakteri ile adeta bütünleşmiş gibiydi.

Joker

Yeni gelen haberler ise Joker hayranlarını fazlasıyla memnun edecek. Buna göre Warner Bros devam filminin ilk taslağını çoktan aldı bile. Ayrıca filmin çekimleri için belirlenen tarih 2023 yılının ilkbahar ayları. Yapım hakkında henüz elimizde çok fazla bir detay yer almasa da ilerleyen süreçlerde detaylar belli olacaktır. Joker karakterine yine Joaquin Phoenix isminin hayat vermesi ise kuvvetle muhtemel gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi The Batman filmi de 4 Mart’ta beyaz perdede izleyicileriyle buluşacak. Batman rolünü ise Alacakaranlık filmindeki Edward Cullen rolüyle bilinen Robert Pattinson oynayacak. Bu durum biraz eleştiri alsa da ünlü oyuncunun rolün hakkını vereceğini düşünenler de az değil.

Yılın en popüler oyunu bakın hangisi oldu: Epic Games açıkladı