Johnny Depp ve Amber Heard davasında yeni görüntüler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 23 Nisan 2022 Cumartesi 12:56 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2022 Cumartesi 12:56 pm

Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasında tarafların birbirine şiddet uyguladıklarını iddia etmesi üzerine açılan davada yeni bir görüntü mahkemeye sunuldu. Heard’ın cep telefonu ile gizlice çektiği videoda Johny Depp’in sabah saatlerinde alkol aldığı ve sinirli hareketler ile evimn eşyalarına zarar verdiği görüldü.

Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’in tartışmalı bir şekilde boşanmalarının ardından birbirlerine şiddet uyguladıkları iddiası ile açtıkları davada Heard mahkemeye yeni bir delil sundu

Heard’ın cep telefonuyla kaydettiği ve mahkemede delil olarak sunulan görüntüler basına sızdırılırken gizli kamera kayıtlarında Johnny Depp’in sabah alkol aldığı ve eski eşine sinirli tavırlar ile davrandığı kaydedildi.

Davanın dünkü duruşmasında gizli çekilen videolar, duvarlara ve dolaplara atılan tekmeler ön plana çıktı. Ünlü oyuncunun eski eşine kendisini bıçaklaması için yalvardığı ses kayıtları da duruşma salonunda dinletildi.

GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRİLMİŞ

Duruşmada, Amber Heard’ün avukatları, çiftin yıllar önce bir tartışma sırasında gizlice çekilen bir videosunu da gösterdi. Videoda Johnny Depp, küfür ederek duvara ve mutfak dolaplarına hem yumruk hem tekme atarken görülüyor.

Johnny Depp-Amber Heard davasında şoke eden sözler