İzmir’e büyük alkış! Tarihi mitingin ardından çöpleri yurttaşlar temizledi

Yayın tarihi: 30 Nisan 2023 Pazar 8:06 pm - Güncelleme: 30 Nisan 2023 Pazar 8:06 pm

Millet İttifakı, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting gerçekleştirdi. İzmirli yurttaşlar mitinge büyük ilgi gösterirken, katılım sayısının bir buçuk milyonu aştığı tahmin ediliyor. Büyük mitingin ardından ise alanda biriken çöpleri temizlik görevlilerini beklemeden mitinge gelen yurttaşlar topladı. O anlar ait görüntüler sosyal medyada takdirle karşılandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak üyesi partilerin genel başkanları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın eşliğinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting yaptı.

Millet İttifakı’nın mitingi, tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaparken, muhalefet 14 Mayıs seçimleri öncesinde umut tazeledi.

Kılıçdaroğlu ve diğer liderler, 14 Mayıs seçimlerini kazanacaklarını belirtirken, yurttaşlara “Sandığa gidip oy kullanmaları” konusundaki çağrılarını yineledi.

MİTİNG BİTTİ, ÇÖPLERİ YURTTAŞ TOPLADI

Öte yandan bir buçuk milyondan fazla kişinin katılım sağladığı tahmin edilen mitingin ardından, alanda biriken çöpler temizlik görevlilerinden önce yurttaşlar tarafından temizlendi.

O anlara ait görüntüler sosyal medyada takdir topladı.

Kılıçdaroğlu: Sizden tek isteğim sandığa gidip oy kullanmanız